Ta med bedriften på kino "Gledelig jul"

"Gledelig jul" er den perfekte sosiale happeningen for bedrifter. Julestemning i trygge rammer i kinosalen. Filmen settes opp flere ganger i uken frem til jul.

Hos oss kan vi få plass til små og store bedrifter, med riktig avstand mellom personer og kohorter. Et trygt sosialt alternativ nå i førjulstiden.

Billetter kjøper dere enkelt i kulturhuset. Ett sete i salen er over en meter avstand, og selv om dere en bedrift er det viktig at dere oppgir hvem som kan sitte sammen og hvem som skal ha avstand.

Vi renser alle seter mellom hver visning og har stor tillit til at dere vasker hender, holder avstand og holder dere hjemme om dere er syke.

Kiosken selger popcornmenyer som kan forhåndsbestilles. Ta kontakt i god tid med en bestilling. Popcorn-meny (Popcorn + 1 brus/vann) koster fra 84,- 

Kontakt billettsalget på tlf: 72 40 15 00  eller kjøp dine billetter på nettsiden vår (NB!! Ved nettsalg må hver billett/kohort ha sitt eget kjøp. Vi kan ikke splitte nettsalg etter at de er kjøpt. Det enkleste er å ringe oss.

Om dere vil bestille, og få kjøpet på faktura, tar dere kontakt med Morten Haagensen, morten.haagensen@oppdal.kommune.no

Du er herved invitert. Her ser dere kinoprogrammet (Vi legger ut ei uke frem i tid)

Om filmen:

Gledelig jul er en julekomedie med Anne Marit Jacobsen og Otto Jespersen i spissen for et norsk stjernelag av kjente og kjære skuespillere.

Annemor og Frank gleder seg over at barn og barnebarn skal feire jul hjemme på gården for første gang på ti år, men det går ikke helt etter planen. Datteren Tessa har byttet ut samboeren Emma med en slesk, svensk fitness-trener, mens sønnen Samuel er på randen av en skilsmisse på grunn av en glutenallergisk hund. Barnebarnet Petter prøver å fri til skolens vakreste jente på hebraisk og naboen Nils er døden nær.

Det må manøvreres mellom små og store katastrofer for å holde familien samlet, men akkurat idet juleroen senker seg kommer en gammel hemmelighet til overflaten. Blir dette familiens siste jul sammen?

_
_
_