1

Hanne Boel Trio

Om Hanne Boel er tilbake? Næh, Hanne har aldri vært borte.

Men det er dog allikevel en liten sannhet i utsagnet. Med sitt nye album "Between dark and daylight", ser Hanne Boel tilbake mot sine klassiske utgivelser som den største danske soulsangerinne noensinne. Men albumet er ikke et forsøk pa° å gjenopplive svunnen storhet, men mer å utforske og bygge pa° innhøstede erfaringer og ikke minst levd liv. Hanne har bagasjen med seg og fremsynet intakt og har ikke kastet seg ut i en konkurranse med sin egen fortid. 

Hanne Boel har tilbragt en stor del av sin karriere i et musikalsk delta, hvor soul strømmer inn i R & B med opphold i rockens og jazzens rike. Hennes stemme har ikke mistet noe av sin emosjonelle storhet, sin karakterfullhet og nære uttrykk, og pa° hennes første egentlige soloutspill på mange a°r optimeres uttrykket ved ogsa° å hente energi hos noen av tidens beste musikere fra ba°de rockens og jazzens verden pa° et album, der først og fremst, helt uten snerrende genrebegrensinger, er gjennomsyret av en uttrykks lyst, som ikke er til at holde tilbake.

 

Hennes musikalske overskudd vil minne oss om en stemme, som stadig vibrerer med sensuell fargerikhet i flere stilarter, soul, funk og jazz og med et hot (og cool) band, som deler hennes dype kjærlighet til den store afroamerikanske musikk. 

Billetter til Hanne Boel Trio

  1. Fre 6. nov kl 20:00 465 kr   Storsalen Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_