1

HELSEAFTEN - Oppdal Kommune

Oppdal kommune inviterer til helseaften for seniorer 60+ med tre spennende foredrag innen kosthold, helse og samliv.

Klokka 18.00 møtes vi i foajeen på kulturhuset til underholdning fra kulturskolen, kaffe og kake. Deretter blir det foredrag fra kl. 18.45. Billettpris kr. 70, inkludert kaffe og kake.
Forhåndskjøp av billetter på oppdalkulturhus.no, senest dagen før. Begrenset antall. Billettsalg i døra dersom ledige billetter.
Trekning av to billetter til Vømmølbasen (Hans Rotmo) & Porcelen Band - verdi kr 950.


Kristi Ekrann Aarak har en doktorgrad i matvitenskap, og har blant annet forsket på «Det sunne måltid». Kristi synes det er spennende å formidle kunnskap om mat på en måte som gjør det forståelig for folk flest. Hun vil gi enkle og konkrete tips om mat og kosthold som passer både for nybegynnere og viderekommende.

Kari Brattbakk Tronsgård er fysioterapeut med videreutdanning i geriatri. Kari har mye erfaring fra arbeid med fysisk aktivitet og livsstilsendring. Hun vil snakke om hvordan enkel fysisk aktivitet både kan gi glede og bedre helse, redusere stress og skape avspenning.

Ellinor Larsdotter Svisdal er utdannet helsesykepleier og spesialist i sexologisk rådgivning NACS. Ellinor er opptatt av hvordan vi best kan ivareta alle deler av livet for å være vital, og at seksualitet ikke har en utløpsdato.

 

_
_
_