1

Highasakite

Vi har heldigvis klart å finne en ny dato til konserten med Highasakite! Den nye datoen er 11. september. Billettene kjøpt til påskekonserten gjelder også i september!

 

Uranium Heart-turneen i 2019 har tatt Highasakite rundt på utsolgte konserter i hele Skandinavia, og bandet har blitt kjent for sine fantastiske sceneopptredener med storslåtte produksjoner og innlevelse på scenen. Highasakite har nylig gjennomført en omfattende klubbturné i Norge, og har i tillegg solgt ut to konserter i Den Norske Opera & Ballett neste år. Billettene til begge konsertene forsvant i en fei!

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet Silent Treatment knuste de alle rekorder da de tilbrakte over to år på VG-lista, og de har toppet plakaten til alle de store norske festivalene. De har vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.

Vi er utrolig fornøyde med å ha fått på plass dette fantastiske bandet til påskekonserten 2020!

«Det mest helhetlige og gjennomført storslåtte man finner blant norske band i popsegmentet.”
Slik oppsummerte iTromso konserten tidligere i vinter, da Highasakite besøkte noen av landets største byer på sin utsolgte vårturné.

Ingrid Helene Håvik er også å se i NRK – serien HAIK med det første. HAiK er et program som har invitert med noen av landets største artister ut på tur. Tidligere i serien er Astrid S, Arif, Aurora, Dagny og Freddy Kalas portrettert. Programmet sendes i NRK 3 i morgen (fredag 20.12.) og i NRK 1 lørdag kveld (21.12.)

Billettsalget starter i morgen, fredag 20. desember kl 11.

 

Billetter til Highasakite

  1. Fre 11. sep kl 21:00 485 kr   Storsalen Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_